eur:
392.57
usd:
365.95
bux:
66529.18
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Orbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor: tudom, a mostani érettségi nehezebb, de sok sikert

Bátorító szavak minden vizsgázónak a miniszterelnöktől.

Egykori középiskoláját, a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnáziumot felkeresve kívánt sok sikert az érettségizőknek Orbán Viktor miniszterelnök.

A kormányfő rövid videóüzenetében felidézte: az intézmény – ahol érettségizett – hajdanán lányiskola volt, és az ő osztályába is a 36 főből csupán hat fiú járt: „Életem legszebb évei voltak” – fogalmazott, arra is kitérve, hogy a mai napig elérzékenyül egy kicsit, amikor megpillantja a gimnázium épületét, hálával gondolva tanáraira, akik megpróbáltak belőle embert faragni.

Miközben felidézte érettségi vizsgáit is megjegyezte: tisztában van azzal, hogy a mostani érettségi nehezebb, mert nem volt személyes fölkészülési lehetőség, helyette digitális oktatás volt. Mégis, azt üzente bátorításként a vizsgázónak: minden tanulásra fordított óra, minden gondolat és tétel, amit megtanultak, biztosan eszükbe fog jutni, és szép emlékként marad majd meg nekik az érettségi.

„Sok sikert kívánok!” – zára szavait Orbán Viktor.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×