eur:
394.42
usd:
370.32
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: YouTube/PoliceHungary

Kiadta a rendőrség a Károly körúti baleset térfigyelős felvételeit – videó

A képeken látszik, ahogy a fiatal sofőr áthajt a piroson, majd elvesztve uralmát az autó fölött, egy villanyoszlopnak csapódik. A jármű teljesen összeroncsolódott.

Halálos autóbaleset történt november 1-jén, vasárnap hajnalban a Károly körúton: fiatal férfi oszlopnak hajtott egy 20 éves Mitsubishi Lancerrel. 14 éves utasának állapotát a kórházban stabilizálták, de a 17 éves fiú életét nem tudták megmenteni.

A térfigyelő kamerák felvételei segítségével sikerült rekonstruálni a történteket és most nyilvánosságra is hozták a videókat.

A Blikk emlékeztetett: a fiatalra a tévéből is emlékezhet az ország, Ó. A. négy éve a TV2 egyik énekes tehetségkutató műsorában szerepelt. A lap úgy tudja,

édesanyja börtönben van, az édesapja nagyon beteg.

Mivel a nővére és a bátyja nem tudta a kamaszt eltartani, a gyámhatóság állami gondoskodás alá akarta helyezni.

A balesetben elhunyt fiatal jogosítvány nélkül vezetett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatja a büntetőeljárást.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×