eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Ágostházy Szabolcs Imre, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára (b) átveszi kinevezési okmányát Áder János köztársasági elnöktől a Sándor-palotában 2020. szeptember 21-én.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Új államtitkárt neveztek ki

Új államtitkár felügyeli az uniós források hasznosulását az Innovációs és Technológiai Minisztériumban (ITM).

Ágostházy Szabolcs 2020. október elsejével áll munkába az ITM európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkáraként.

Ágostházy Szabolcs eddig Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter kabinetfőnökeként dolgozott. Új posztján a pályázati rendszer egyszerűsítése és a forráslehívás gyorsítása az elsődleges feladata annak érdekében, hogy a Magyarországnak járó uniós források a magyar családok tovább javuló életminőségét és a hazai vállalkozások versenyképességének erősödését szolgálják - közölte a tárca.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×