eur:
390.16
usd:
364.17
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Pixabay

Elindult a jelentkezési dömping a nyári táborokra

Felgyorsult a folyamat, miután Novák Katalin államtitkár szerdán bejelentette, hogy június közepétől lehet ottalvós táborokat tartani

Tóth Béla, a taborfigyelo.hu ügyvezetője szombaton az M1-en azt mondta, hogy hihetetlen roham indult és azóta is megállás nélkül érkeznek a jelentkezések. A táborhelyek nagyon gyorsan telítődnek, így a szülőknek ajánlott minél hamarabb a táborválasztás témájával foglalkozni - hangsúlyozta.

Hozzátette, a taborfigyelo.hu oldalon nyolcszáz turnus közül lehet választani, de a legjobb ár-érték arányú táborok helyei nagyon gyorsan betelnek.

A táborszervezők pontosan tudják és betartják a koronavírus-helyzet okozta egészségügyi előírásokat - mondta az ügyvezető, megjegyezve, hogy ehhez szülőként olyan tábort kell választani, ahol a szervező jogi személynek minősül, hiszen az előírások miatt csak a jogi személyek vonhatók felelősségre.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×