eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: pexels.com

Megnövelt kapacitás az InfoRádió online hallgatásához

Akár húszezer hallgató is követheti már egyszerre az online adást.

Az elmúlt napokban jelentősen megnőtt internetes rádióhallgatási igények kiszolgálására az InfoRádió megnövelte az online rádióadás kapacitását.

A korábbi rádiószerver kapacitása a megnövekedett hallgatószámhoz már kevésnek bizonyult, ezért az InfoRádió online adását új, nagyobb kapacitású saját szerverre költöztettük.

A régi stream ezért már nem elérhető, az újat az infostart.hu oldalon az Élő adás menüpontban éri el. Ha webrádión hallgatja, akkor vegye fel új csatornaként a stream.infostart.hu URL-t, ha ez valamiért nem működik, a http://info01.nlg.hu:8400/ URL-t, és innen tudja elmenteni.
(Azok a rádióstream továbbsugárzó gyűjtőoldalak és robotok, amelyek jogszerűen használják a jelet, elvileg az új streamet is tudják továbbítani. A TuneIn szolgáltatónál március 25 óta szintén elérhető.)

A karantén idejére emellett ugyancsak az infostart.hu oldalon keresztül számos exkluzív, máshol nem elérhető nagyinterjút (Lázár Ervin, Gyurkovics Tibor, Esterházy Péter, Sebestyén Márta stb.) tettünk meghallgathatóvá.

Az infostart.hu oldalon keresztül elérhető élő rádióadást 2020. március 19-től akár húszezer hallgató is követheti egyszerre digitálisan, mobilján, tabletjén vagy számítógépén.

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×