eur:
393.04
usd:
366.24
bux:
66865.68
2024. április 26. péntek Ervin
Informális megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnök és David Cornstein, az Egyesült Államok budapesti nagykövete feleségeik társaságában 2020. március 6-án. A nagykövet és házastársa, Sheila Cornstein rezidenciájukon fogadták Orbán Viktort és feleségét, Lévai Anikót. A kötetlen beszélgetésen az amerikai-magyar kapcsolatok aktuális kérdései kerültek szóba. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott kép.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Az amerikai nagykövettel találkozott Orbán Viktor

Informális megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnök és David Cornstein, az Egyesült Államok budapesti nagykövete péntek este, feleségeik társaságában - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A nagykövet és házastársa, Sheila Cornstein rezidenciájukon fogadták Orbán Viktort és feleségét, Lévai Anikót.

A kötetlen beszélgetésen az amerikai-magyar kapcsolatok aktuális kérdései kerültek szóba - közölte a sajtófőnök.

Budapest, 2020. február 21.
Informális megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnök (j) és David Cornstein, az Egyesült Államok budapesti nagykövete (b) feleségeik társaságában 2020. március 6-án. A nagykövet és házastársa, Sheila Cornstein (b2) rezidenciájukon fogadták Orbán Viktort és feleségét, Lévai Anikót (j2). A kötetlen beszélgetésen az amerikai-magyar kapcsolatok aktuális kérdései kerültek szóba. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott kép.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Informális megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnök (j) és David Cornstein, az Egyesült Államok budapesti nagykövete (b) feleségeik társaságában 2020. március 6-án. A nagykövet és házastársa, Sheila Cornstein (b2) rezidenciájukon fogadták Orbán Viktort és feleségét, Lévai Anikót (j2). A kötetlen beszélgetésen az amerikai-magyar kapcsolatok aktuális kérdései kerültek szóba. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×