eur:
395.55
usd:
364.81
bux:
65532.38
2024. március 19. kedd Bánk, József
Nyitókép: Pexels.com

Szélvédőjébe szorult emberrel menekült egy autó

Pest megyei nyomozó eredt egy közlekedési baleset okozója után a fővárosban.

Az esetről beszámoló police.hu-n az olvasható, hogy bűnügyi feladatai ellátása után szolgálati gépkocsijával indult vissza Üllőről fővárosi szolgálati helyére január 15-én 19 óra után egy Pest megyei nyomozó, amikor a kőbányai Keresztúri úton a piros lámpánál várakozva egy mellette álló autós integetve segítséget kért tőle. Elmondta, hogy nem sokkal azelőtt látta, hogy a szintén kőbányai Kerepesi úton, a zebrán elütöttek egy gyalogost, a gázoló BMW pedig a szélvédőbe szorult sérülttel együtt elhagyta a helyszínt.

A rendőr visszafordult és a baleset irányába indult, amikor egy férfi leintette és elmondta, hogy néhány perccel azelőtt

egy autót látott egy közeli parkolóba behajtani, amelynek szélvédőjébe egy ember szorult.

A nyomozó a parkolóban megtalálta a beszakadt szélvédőjű autót, majd a néhány méterrel arrébb, az aszfalton fekvő sérült férfihez szaladt, aki eszméleténél volt, de komoly fájdalmakkal küzdött. A helyszínen három ismeretlen férfi járkált fel-alá, akikről kiderült, ők ültek a BMW-ben, egyikük elismerte, ő vezette a balesetet okozó járművet.

A nyomozó a három férfit az erősítés megérkezéséig visszatartotta, majd átadta a BRFK járőreinek, az időközben riasztott mentők súlyos állapotban vitték kórházba a baleset sérültjét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×