INFORÁDIÓ 
2020. február 28. péntek
Ákos, Bátor

rendőrség

gázolás

baleset

Szélvédőjébe szorult emberrel menekült egy autó

Szélvédőjébe szorult emberrel menekült egy autó

Infostart

Pest megyei nyomozó eredt egy közlekedési baleset okozója után a fővárosban.

Az esetről beszámoló police.hu-n az olvasható, hogy bűnügyi feladatai ellátása után szolgálati gépkocsijával indult vissza Üllőről fővárosi szolgálati helyére január 15-én 19 óra után egy Pest megyei nyomozó, amikor a kőbányai Keresztúri úton a piros lámpánál várakozva egy mellette álló autós integetve segítséget kért tőle. Elmondta, hogy nem sokkal azelőtt látta, hogy a szintén kőbányai Kerepesi úton, a zebrán elütöttek egy gyalogost, a gázoló BMW pedig a szélvédőbe szorult sérülttel együtt elhagyta a helyszínt.

A rendőr visszafordult és a baleset irányába indult, amikor egy férfi leintette és elmondta, hogy néhány perccel azelőtt

egy autót látott egy közeli parkolóba behajtani, amelynek szélvédőjébe egy ember szorult.

A nyomozó a parkolóban megtalálta a beszakadt szélvédőjű autót, majd a néhány méterrel arrébb, az aszfalton fekvő sérült férfihez szaladt, aki eszméleténél volt, de komoly fájdalmakkal küzdött. A helyszínen három ismeretlen férfi járkált fel-alá, akikről kiderült, ők ültek a BMW-ben, egyikük elismerte, ő vezette a balesetet okozó járművet.

A nyomozó a három férfit az erősítés megérkezéséig visszatartotta, majd átadta a BRFK járőreinek, az időközben riasztott mentők súlyos állapotban vitték kórházba a baleset sérültjét.

Nyitókép: Pexels.com
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018