eur:
388.75
usd:
361.5
bux:
68725.04
2024. május 8. szerda Mihály
Egy horogra akadt csuka a lékben, Sukorón, a Velencei-tó partján. Befejezte a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) a magyarországi kaszinóberuházások koncessziós szerződéseinek vizsgálatát, és ennek alapján Gaál Szabolcs Barna, a hivatal elnöke a sukorói projekt ügyében büntetőfeljelentést tett 2011. február 3-án a Központi Nyomozó Főügyészségen, hűtlen kezelés és hivatali visszaélés bűntette elkövetésének alapos gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Befagyott a Velencei-tó, de még nem lehet rámenni

Hiába van egybefüggő jégréteg a Velencei-tavon, a rendőrök senkit nem engednek a tóra.

A Velencei-tavi Tófelügyelőség legutóbbi mérése szerint körülbelül 7 centiméteres vastagságú a jég a Velencei-tavon.

Az elkövetkezendő napokban, az előrejelzések szerint az éjszaka folyamán lesznek mínuszok, nap közben azonban hőmérséklet-emelkedés várható. Így tehát nincs sok esély rá, hogy a közeljövőben rá lehessen menni a jégre.

Ne is próbálkozzon senki, mert még a kisebb súly alatt is beszakadhat a vékony jégfelület.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályán elmondták: a tó 10 centiméteres jégvastagság felett tekinthető biztonságosnak, addig senkit nem engednek a jégre.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai felügyelik a terepet,

s a Fejér Megyei Hírlap kérdésére elmondták: eddig, szerencsére, senkit nem kellett megbírságolni felelőtlen próbálkozások miatt.

Címlapról ajánljuk
A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön
Kis-Benedek József az Arénában

"A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön"

Az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár arról is beszélt, hogy meglátása szerint a közel-keleti konfliktus esetében nagyobb az eszkaláció veszélye, mint Ukrajnából. Szerinte szinte lehetetlen kiszűrni azt, hogy Rafah városában ki a Hamász harcosa és ki nem az, emiatt is lassú az ottani helyzet megoldása és rosszat sejtet az izraeli sietség.

Érkezik a kínai elnök, óriási lezárások jönnek – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Kiderült, mi lesz az üzemanyagárakkal -  Így reagál a Mol árfolyama!

Kiderült, mi lesz az üzemanyagárakkal - Így reagál a Mol árfolyama!

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő, ami elsősorban az OTP eséséből adódik. A hazai nagypapírok közül már csak a Mol van pluszban, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×