eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Infostart

Hétköznap még sosem volt ennyi látogatója az Infostartnak

A teljesítmény nem hétköznapi: szerdán több mint 242 ezer ember látogatott el a honlapra, és több mint félmillió cikket olvasott el.

Csak az önkormányzati választás napján, tavaly október 13-án, volt több látogatója az Infostartnak, mint most, a szerdai napon. Azon a vasárnapon a felfokozott politikai hangulat és az eredmények iránti kíváncsiság vonzotta az olvasókat, ezúttal azonban egy „átlagos” munkanapon jött össze a hétköznapi rekord: 242 391 egyedi látogatót mért a Gemius.

A rekordlátogatottság csúcsot hozott az oldalletöltésben is: egyetlen nap alatt 507 088 cikkre kattintottak az olvasók, ennél is csak a választási vasárnapon volt nagyobb az olvasói érdeklődés a portálon.

Az Infostart folyamatosan erősíti pozícióját a híreket kínáló internetes médiatermékek piacán, havonta rendszeresen jóval több mint egymillió nethasználó fogyasztja a multimédiás tartalmait, és a letöltött oldalak száma is rendre hatmillió felett jár, de volt, hogy sikerült már meghaladni a hétmilliós határt is.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×