eur:
393.01
usd:
366.59
bux:
66791.92
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Gábor János/baon.hu

Ercsit cáfolja a rendőrség, Hartánál viszont találtak egy holttestet

Rendőrök lepték el hétfő reggel a hartai Duna-szakaszt, miután holttestet találtak egy üzemen kívül helyezett hajóállomás kötelébe akadva.

Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője a baon.hu kérdésére elmondta, hogy a Hartánál talált holttest azonosítása jelenleg is folyamatban van, egyelőre azonban bővebb felvilágosítást nem adhat.

Korábban a Magyar Nemzet írt arról, hogy Ercsinél több holttestre is bukkantak a folyóban, de ezt a rendőrség a 24.hu kérdésére válaszolva cáfolta.

Közben a Hartán történtekről a Bács-Kiskun megyei hírportál azt írja, a helyiek beszéltek a holttestet megtalálóval, aki szerint egy feltehetően 50-60 év körüli koreai férfi maradványai kerültek elő.

A helyszínre helikopter, járőrhajó, motorcsónak, mentőkocsi és több rendőrautó is érkezett. A nyomozók jelenleg is helyszínelnek - írja a Baon.hu.

A holttest 11 óra körül már nem volt a helyszínen, viszont egy nagy méretű járőrhajóval, valamint két kisebb motorcsónakkal és egy rendőrségi helikopterrel pásztázták a vizet, vélhetően további áldozatok után kutatva - írja a megyei hírportál, amely úgy értesült, hogy a halottat egy közeli gabonaátrakó hajóállomás munkatársai találták meg.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×