eur:
394.45
usd:
370.3
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Mentőautó a gyáli rendőrkapitányság előtt 2018. május 26-án. A Pest megyei kisvárosban, a Vecsési úton két személyautó és egy terepjáró ütközött egymással. Az ütközést követően verekedés tört ki és feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből lövések is eldördültek. A helyszínen ketten megsérültek.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Napokig küzdöttek a Győrben elgázolt nő életéért

Nem sikerült megmenteni a 32 éves ikrényi édesanyát, aki a tilosban próbált átkelni az úton, amikor elgázolták.

A fiatal nő a győri Szent István út és a Jókai utca kereszteződésében található lámpa tilos jelzését figyelmen kívül hagyva próbált átkelni az úttesten. A Szent István úton érkező személygépkocsi vezetője azonnal fékezett, de így sem tudta elkerülni a járműve elé futó gyalogost és elütötte. A mentőszolgálat munkatársai elszállították a súlyos sérültet a Petz-kórházba.

Oláh Attila orvos igazgató már korábban jelezte, hogy válságos a beteg állapota, számos törése közül a koponyasérülése a legaggasztóbb.

Napokon át történő küzdelem után a 32 éves anyuka belehalt sérüléseibe – tájékoztatta a Kisalfold.hu-t a kórház orvos igazgatója szerdán.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×