eur:
394.72
usd:
363.87
bux:
65508.88
2024. március 19. kedd Bánk, József
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) Budapesten, a Karmelita kolostorban fogadta Manfred Webert, az Európai Néppárt frakcióvezetőjét 2019. március 12-én.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Friss hír: Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatót tart

A miniszterelnök közvetlenül az Európai Néppárt mai döntése után áll ki a média képviselői elé.

Az Infostart úgy értesült, hogy az Európa Néppárt mai ülése után, amelyen a Fidesz tagságáról vitáznak, és esetleg szavaznak is,

Orbán Viktor azonnal nemzetközi sajtótájékoztatón számol be a történésekről.

Ez várhatóan valamikor 17 és 18 óra között lesz. A sajtótájékoztatót az InfoRádióban élőben közvetíti, itt az Infostarton pedig percről percre követjük a brüsszeli eseményeket.

A Néppárt 15 órakor kezdődő közgyűlésén az egyik napirendi pont a Fidesz ügye lesz. Egyelőre még nem tudni az eljárási rendről, Orbán Viktor biztosan beszédet mond majd, de egylőre az sem biztos, hogy szavaznak a magyar kormánypárt EPP-tagságáról. Több olyan javaslat - köztük Annegret Kramp-Karrenbauer, a CDU-elnöké - elhangzott, amely a Fidesz tagságának a felfüggesztését indítványozza, de erre Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter már jelezte, ezt a Fidesz nem fogadja el, ilyen döntés esetén azonnal elhagyja a pártcsaládot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Kereskedés külföldi részvényekkel- díjmentes, interaktív online előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel- díjmentes, interaktív online előadás

Ahhoz, hogy belevágj a külföldi részvényekkel való kereskedésbe, először is érdemes tisztázni, hogy miért szeretnél ezen a területen tevékenykedni. Lehet, hogy egy adott iparág vagy cég nemzetközi növekedési lehetőségei érdekelnek, vagy egyszerűen csak diverzifikálni szeretnéd befektetéseidet a hazai piacokon túl. Bármelyik is legyen az indító motivációd, fontos lépések várnak rád az induláshoz, melyeket mind megvitatunk soron következő online előadásunkon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×