eur:
394.16
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Több szexuális bűncselekmény is lehet a körözött afgán férfi rovásán

Szexuális kényszerítés miatt szombat óta keresi a rendőrség a 18 éves férfit, aki oltalmazott státuszban, egy éve él Magyarországon.

A szexuális kényszerítés ügyéről azt tudni, hogy a sértett nő 2018. szeptember 9-én hajnali 3 óra körül bement egy Budapest V. kerületében található gyorsétterembe. A nő később elment a mosdóba, ahová az afgán férfi követte, és ott szexuális aktusra kényszerítette.

További kétrendbeli szeméremsértés gyanúja miatt is keresi a Budapesti Rendőr-főkapitányság az afgán férfit. Sarhadi Bilal Ahmadot. A police.hu-n közölték: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az afgán férfi 2018. június 1-jén 22 óra 30 perc körül Budapest VII., Dohány utcában, illetve 2018. június 20-án a hajnali órákban szintén Budapest VII., Király utca és a Lövölde tér közötti területen szeméremsértő módon viselkedett.

A férfi oltalmazott státuszban van Magyarországon és 2017 nyara óta él az országban.

Mivel felmerült a gyanúja annak, hogy Sarhadi Bilal Ahmad külföldre szökik, az ügyben eljáró Budapesti Rendőr-főkapitányság kezdeményezésére a Budai Központi Kerületi Bíróság kiadta az európai elfogatóparancsot az afgán férfi ellen.

Bakondi György: a bevándorlás veszélyt jelent

Felháborítónak nevezte a kormány nevében Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a vasárnap hajnalban Budapest belvárosában egy afgán menekült által elkövetett szexuális kényszerítést.

Minden nap bebizonyosodik, hogy a bevándorlás veszélyt jelent Európára és az európai emberek biztonságára - fogalmazott Bakondi György hétfőn az MTI-nek nyilatkozva. Mint mondta, ez az eset a több száz hasonló európai történés sorozatába illeszkedik.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 21:46
×
×
×
×