eur:
388.51
usd:
360.62
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Megújult az Echo TV

Új székházba költözött az Echo TV. A csatorna megújult díszletekkel és műsorstruktúrával jelentkezik.

A csatornát működtető Echo Hungária TV Zrt. igazgatóságának elnöke, Mészárosné Kelemen Beatrix a sajtótájékoztatón fontosnak nevezte, hogy a médiapalettán legyen egy olyan televízió, amely a valódi polgári értékrendet képvisel. Farkas Boglárka vezérigazgató arról beszélt, hogy az Echo TV továbbra is a jobboldal televíziója. Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes pedig azt mondta: az Echo TV politikai televízió.

„Nem fogunk bulvártartalmat adni, nem lesznek filmek, mi politikával foglalkozunk. Híradót adunk folyamatosan és politikai háttérműsorokat.”

Szikszai Péter hozzátette: nyolc új műsor indul; lesz például, amelyikben bloggerek beszélgetnek, egy másikban a médiában eddig meg nem jelenő emberek véleményét ütköztetik.

„Két üteme volt a megújulásnak, az egyiket kicsit fű alatt hajtottuk végre még az előző székházban; olyan műsorokat újítottunk meg vagy hoztunk létre, amelyeket külső forgatással is meg lehetett valósítani, nem kellett hozzá stúdió. Vásároltunk új kamerákat, már jó minőségben tudtunk forgatni, készítettünk oknyomozó magazint, és elindult két bűnügyi magazinunk, az egészségüggyel is foglalkozunk. Most, a második ütemben pedig néhány olyan, beszélgetős műsort indítottunk, amelyhez stúdiótérre volt szükség. Két új, felszerelt stúdiót alakítottunk ki, egy hírstúdiót, amelyben a híradók és a Napi aktuális című háttérműsorunk megy esténként élőben. A másik, hatalmas, négyszáz négyméteres produkciós stúdióban beszélgetős műsorokat rögzítünk napi tizenkét órában.”

Szikszai Péter arról is beszélt, hogy a csatorna weboldala is megújul, tartalmában és formájában egyaránt. A sajtótájékoztatón bemutatták a televízió műsorvezetőit, valamint az újságírók megnézhették az új stúdiókat. Az eseményen ott volt Mészáros Lőrinc, az Echo TV tulajdonosa is.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×