INFORÁDIÓ 
2019. december 8. vasárnap
Mária

őszi szünet

tábor

gyerek

Még elküldheti őszi táborba a gyereket!

Még elküldheti őszi táborba a gyereket!

Infostart / InfoRádió

Tíz- és negyvenezer forint között már lehet találni egyhetes tábort az őszi iskolai szünetre - mondta az InfoRádióban a Táborfigyelő.hu vezetője Tóth Béla jelezte, idén nagyon keresettek az életmód- és főzőtáborok.

Az őszi szünet egy hetében is meg kell oldani a gyerekek felügyeletét, erre jó lehetőséget nyújtanak a táborok – mondta a Táborfigyelő.hu vezetője, hozzátéve, hogy vannak napközis és ottalvós változatok is, amelyek az egész picitől tizennyolc éves korig várják a gyerekeket.

„Majdnem olyan széles a paletta, mint a nyári szünetben. A lovastábortól kezdve az idegen nyelvűeken át a kézművesekig át minden elérhető. Nagyon népszerűek a fotós, az életmód- és főzőtáborok.”

Az idősebb gyerekeknek inkább az ottalvós, a kisebbek korosztálynak pedig a napközis táborokat keresik a szülők – mondta Tóth Béla. A Táborfigyelő.hu vezetője az egyhetes táborok árairól szólva kiemelte, a szórás, ahogy nyáron is, elég nagy.

„Lovastábor már tizenkétezer forintért van a honlapunkon, de negyvenezerért is lehet tábort találni. Az árak a nyári nagy kiugrásokhoz képest azért mérsékeltebbek.”

Meg lehet találni azt a tábort, amit elbír a pénztárcánk és megfelelő programot és felügyeletet biztosít a gyermeknek – hangsúlyozta a Táborfigyelő.hu vezetője.

Kapcsolódó hang

Még elküldheti őszi táborba a gyereket!
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018