eur:
393.77
usd:
365.37
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

12 kilométeres gigadugó kígyózik az M1-esen

Baleset történt a Budapest felé vezető oldalon, már két sáv járható, de hatalmas a dugó.

Az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán a 17-es kilométernél három jármű karambolozott. A belső és a középső sáv már járható, de a rendkívül erős forgalom miatt tovább nőtt a torlódás. Most közel 12 km hosszan araszolnak a járművek. Ajánlatos Bicskénél vagy Herceghalomnál áttérni az 1-es főútra.

A 33-as főúton a 15-ös kilométer előtt árokba rohant egy személygépkocsi. A főutat lezárták, a forgalmat Besenyőtelek illetve Újlőrincfalva felé elterelik.

Az M0-s autóúton az M5-ös autópálya felé, a 2-3 km között 9 órától aszfaltoznak. A belső és a középső sávot is lezárják, ami komolyabb torlást eredményezhet. Érdemes 10-15 perces menetidő növekedéssel számolni. A munka várhatóan 15.00 óráig tart.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×