eur:
393.93
usd:
364.87
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Prostituáltakat futtató magyar hálózatot göngyölítettek fel

Prostituáltakat futtató magyar hálózatot göngyölítettek fel

Lányokat futtató bűnszervezetet számolt fel a rendőrség.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kerítés bűntett és kitartottság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – fogva tartásuk mellett – R. Béla 43 éves kömlői, N. Kálmán 40 éves törökszentmiklósi, P. Tímea 28 éves kunszentmártoni és R. Adrián 26 éves tiszaföldvári lakosok ellen - olvasható a police.hu oldalon.

Prostituáltakat futtató magyar hálózatot göngyölítettek fel

A nyomozás adatai szerint a Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyében működő szervezet tagjai 2016 márciusától szervezték és irányították több fiatal nő Magyarországról Németországba, Berlinbe történő szállítását azért, hogy ott prostitúciós tevékenységet végezzenek. A lányok prostitúciós munkáját napi szinten ellenőrizték és irányították.

A bűnszervezet tagjai a lányok által megkeresett pénzt elvették és ebből fedezték mindennapi életvitelüket.

R. Bélát egy összehangolt akció keretében a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 2017. június 25-én Szolnokon fogták el, amikor Németországból Magyarországra hazautaztatta pihenni a nekik prostituáltként dolgozó lányok egy részét. Az akció során a nyomozók és több megye bevetési osztályai egyszerre több helyszínen – Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyében - csaptak le és fogták el a bűnszervezet többi tagját.

Elfogásukkal a rendőrség a teljes bűnszervezetet felszámolta.

Prostituáltakat futtató magyar hálózatot göngyölítettek fel

A gyanúsítottak kihallgatták, a nyomozók őrizetbe vették őket és kezdeményezték a Hevesi Járási Ügyészségnél az előzetes letartóztatásukat.

Az eljárás során több millió forint készpénzt, több nagy értékű gépjárművet, értékes festményeket, porcelánokat, antik bútorokat és kábítószergyanús anyagot foglaltak le a nyomozók.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×