eur:
393.49
usd:
367.13
bux:
66595.98
2024. április 25. csütörtök Márk
Újabb változás a KRESZ-vizsgában

Újabb változás a KRESZ-vizsgában

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szeptembertől korszerűsíti a közúti járművezető képzéshez kapcsolódó „T” (mezőgazdasági vontató) kategóriás elméleti vizsgakérdéseket. Az eredményes felkészülés érdekében a kérdéssor már elérhető és szabadon böngészhető az interneten.

2015 januárjában már valamennyi nemzetközi kategóriában felfrissítették, naprakésszé tették a közúti járművezetők hatósági elméleti vizsgakérdéseit. A „T” kategória hasonló megújítását az időközben elvégzett további fejlesztések (például a mozgóképes kérdések bevezetése) tették lehetővé.

 A mezőgazdasági vontatók területén különösen jelentős és gyors ütemű műszaki fejlesztés ment végbe az utóbbi években. A korábbi elméleti vizsgakérdések ezért egyre kevésbé feleltek meg a kor kihívásainak és követelményrendszerének. A korszerűsítés eredményeként nagyságrenddel nő a lehetséges vizsgakérdések mennyisége, az adatbázis a naprakész technológiai megoldásokat is magában foglalja, közérthetőbb lett a megfogalmazás, és szebb a grafikus megjelenítés.

A vizsgakérdésekkel párhuzamosan megújulnak a „T” kategóriás tantervi és vizsgakövetelmények is. Az új vizsgakérdéseket a „T” kategóriás képzésben résztvevő képzőszervek, szakoktatók és tanulók már a szeptemberi bevezetés előtt megismerhetik a www.edukresz.hu/tkategoria honlapon.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×