eur:
391.94
usd:
366.68
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Özönlenek az adományok a busztragédia túlélőihez és az áldozatok hozzátartozóihoz

Pénzadományokat vár a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium, amelynek 16 diákja és tanára halt meg pénteken a veronai buszbalesetben. Az iskolához számos más felajánlás is érkezett.

Az iskola nyilvánosságra hozta a honlapján a számlaszámát. Erre várják a pénzadományokat.

Sokan a segítségüket ajánlják fel. Ezt az igazgatohelyettes.szinyei@gmail.com e-mail címre írhatják meg.

Egy olasz nyelviskola ingyen tolmácsol az áldozatok hozzátartozóinak és az olasz törvények ismeretében jogi tanácsokkal is ellátja őket. Több cég és egyesület gyűjtést indított a dolgozói között.

Egy magánszemély felajánlotta, hogy kifizeti a gyászolók egyhavi terápiáját, ha szükségük van környezetváltozásra, akkor befogadja őket az otthonába, és naponta két órát beszélget velük. Ezt mások is megtették, köztük angliai és svédországi magyarok is.

Egy családterápiával foglalkozó műhely térítésmentes foglalkozásokat kínál a gyászolóknak, és voltak, akik meleg ruhákat vittek be az iskolákba a túlélőknek, akiknek sok holmija elégett a tűzben.

A kecskeméti orvosbál szervezői 1 millió forintot ajánlottak fel szombati rendezvény bevételéből a Szinyei Merse Pál Gimnáziumnak.

A Magyar Református Szeretetszolgálat a krízisintervenciós-lelkigondozói csoportjának tagjait bocsátotta az iskola rendelkezésére.

Az Ökumenikus Segélyszervezet már több millió forintot gyűjtött össze a baleset érintettjeinek - mondta az InfoRádióban Gáncs Kristóf, a karitatív szervezet szóvivője.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×