eur:
393.59
usd:
368.47
bux:
66213.5
2024. április 24. szerda György

Illegális bevándorlókat tartóztattak fel Ásotthalomnál

Ásotthalom külterületén 61 illegális migráns próbált meg jogellenesen Magyarország területére bejutni. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei vasárnap reggel 7 óra körül Ásotthalom külterületén, az államhatártól mintegy 500 méterre 61, magukat afgán, bangladesi és pakisztáni állampolgárnak valló férfit tartóztattak fel.

A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Forrás: police.hu

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Pár órája elesett Novobahmutivka is, egy apró donbaszi település Ocseretinétől délre. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×