INFORÁDIÓ 
2019. június 16. vasárnap
Jusztin

bálna

startupok éjszakája

budapest

Startupok Éjszakája a Bálnában

InfoRádió / MTI

Szerda este rendezik a Startupok Éjszakáját a Bálnában, az ingyenes eseményen bemutatkoznak budapesti startupok és startup-programok, kiállítanak a fővárosi startup ökoszisztéma legjelentősebb szereplői, és szó lesz a főváros szerepéről is az innovatív vállalkozások fejlesztésében - közölte a szervező, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) az MTI-vel.

A kiállítók között közszférát képviselő szervezetekkel, de privát programokkal, inkubátorokkal is találkozhatnak az érdeklődők.

A rendezvényen kerekasztal-beszélgetéseken, szakmai előadásokon és jó gyakorlatok bemutatásával elemzik a főváros szerepét és lehetőségeit az innovatív vállalkozások fejlesztésében. Jelen lesz többek között a Telenor Magyarország Zrt. innovációs alelnöke, az MKB FinTech Program vezérigazgatói szakmai titkára, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium tudománydiplomáciai főosztályának vezetője is.

Bemutatkoznak továbbá a fővárosi startup ökoszisztéma jelentősebb szereplői, valamint a BVK, mint önkormányzati szintű vállalkozásfejlesztési szervezet startup programjai is.

A programon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni a startupokejszakaja.hu oldalon lehet.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018