eur:
387
usd:
358.76
bux:
68917.55
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

Együtt kampányol három ellenzéki párt

Közös plakátkampánnyal próbálja rávenni a választókat a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa), az Együtt - a Korszakváltók Pártja és a Párbeszéd Magyarországért, hogy bojkottálják az október 2-i népszavazást.

A pártok vezető politikusai csütörtökön Budapesten mutatták be közös plakátjukat, amelynek felső részén a "Hülye kérdésre ez a válasz!" felirat olvasható, alatta pedig egy háttal ülő nő és férfi képe látható, akik mindketten kinyújtják jobb kezük középső ujját. A plakáton emellett az "Aki otthon marad, Európára szavaz" és egy vörössel áthúzott "Népszavazás 2016" felirat, valamint a három párt logója szerepel.

A tervek szerint a plakátkampányra mintegy 10-20 millió forintot akarnak költeni, amiből körülbelül 300-400 darabot vásárolnak és helyeznek ki a közterületeken.

Címlapról ajánljuk

Több mint ezer vendégmunkást küldtek el az iváncsai akkumulátorgyárból, de nem történt elbocsátás

Lefelezik az iváncsai akkumulátorgyár dolgozóinak létszámát, igaz, a dél-korai SK Innovation üzemében csak a kölcsönzött munkaerőtől válnak meg – mondta az InfoRádióban Székely Tamás, a Magyar Vegyipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége elnöke. Fónagy János parlamenti államtitkár közölte: az elküldött dolgozók máshol kapnak munkát, a megélhetésük biztosított lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×