eur:
394.36
usd:
370.28
bux:
65125.52
2024. április 22. hétfő Csilla, Noémi

Még mindig nincs hír az eltűnt zuglói képviselőről

Továbbra sem találja a rendőrség az év elején eltűnt zuglói MSZP-s képviselőt.

Sápi Attila január elején tűnt el a XV. kerületből, élettársa lakásából. A nő a férfi eltűnését nem jelentette be azonnal a rendőrségen, hanem csak egy héttel később fordult a hatóságokhoz. Állítólag abban bízott, hogy a férfi előkerül, ezért több ismerősét, rokonát is felkereste.

Sápi Attila eltűnésekor állítólag a helyi boltba ment le, melegítőnadrágban. Sem pénz, sem mobiltelefon nem volt nála és az autóját is otthon hagyta.

A zuglói képviselő eltűnésével több napilap is foglalkozott. Az egyik lap szerint a férfi bement egy sörözőbe, ivott kávét és egy sört. Egy másik lap pedig arról számolt be, hogy a politikusnak mintegy 100 millió forintos adótartozása van.

Januári vagyonnyilatkozata szerint van egy biztonsági, magánnyomozással is foglalkozó vállalkozása, de a céget tavaly októberben felszámolták adótartozás miatt.

A rendőrség Sápi Attila eltűnése miatt eljárást indított és felhívást is közzé tett. A Magyar Nemzet szerint azonban a rendőrök semmilyen értékelhető nyomra nem bukkantak az üggyel kapcsolatosan. Így azt sem lehet tudni, hogy a férfi külföldre ment, vagy bűncselekmény áldozatává vált.

Sápi Attila képviselő helyére egyelőre nem írtak ki időközi választást. A törvények szerint ugyanis ezt csak jövő év januárjában lehet majd megtenni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Somkuti Bálint: pénz lesz Ukrajna támogatására, csak fegyver és lőszer nem

Somkuti Bálint: pénz lesz Ukrajna támogatására, csak fegyver és lőszer nem

Az amerikai képviselőház hosszú viták után szombaton elfogadta az Ukrajnának, Izraelnek és Tajvannak szánt 95 milliárd dolláros segélycsomagról szóló törvényjavaslatot. A Mathias Corvinus Collegium Geopolitikai műhelyének kutató tanára szerint a szállítási képesség okozhatja a legnagyobb problémát Ukrajnának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 22. 18:09
×
×
×
×