eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Hálózati hibák a Telenornál

Sokan jeleztétek, hogy hálózati problémát tapasztaltaltak, mind a hanghívásokban, mind a mobilinternet szolgáltatásunkban, a probléma elsősorban Budapesten és környékén érzékelhető, de szórványosan máshol is előfordulhat, ha olyat próbálnak hívni aki a fővárosban tartózkodik - közölte a Telenor Hungary.

"Technikai okok miatt egyes távközlési szolgáltatásak nem vehetőek igénybe" - közölte a Telenor gépi ügyfélszolgálata péntek délután, este, miután ismét hálózati kihagyásokat tapasztalhattak az előfizetők, felhasználók.

Körülbelül fél öttől a telefonok kijelzőjén a "csak segélyhívásra" üzenet jelent meg, a mobilinternet is használhatatlanná vált. Este fél nyolc körül a szolgáltatás már működni látszott.

"A hibát nemvárt torlódás okozza, ami azért alakult ki, mert folyik a hálózatfejlesztés és ennek következtében egyes hálózati elemek nagyobb forgalmat bonyolítanak, mint eddig. Mérnökeink folyamatosan dolgoznak a probléma elhárításán. Elnézést kérünk minden érintettől." - közölte a Facebookon a magyar Telenor.

Hasonló fennakadást lehetett tapasztalni a Telenor szolgáltatásában egy héttel ezelőtt, pénteken is.

Hanganyag: Litauszky Balázs

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×