eur:
389.43
usd:
361.53
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A testvérpárbajban is a Fidesz győzött

A fideszes Halász Ferenc győzött Mezőberény 8. számú választókörzetében; testvére, a szocialista Halász József több mint 10 százalékkal kevesebb voksot kapott.

Az Országos Választási Iroda honlapjának tanúsága szerint a vasárnapi testvérpárbajt 38,2 százalékkal a fideszes Halász Ferenc nyerte meg, testvére, a szocialista színekben induló Halász József több mint tíz százalékkal maradt alul.

Halász Ferenc egyébként az előző ciklusban is képviselte a városi testületben a választókörzetet, testvére korábban két cikluson keresztül is önkormányzati képviselő volt.

A fivérek korábban azt nyilatkozták a Békés Megyei Hírlapnak, hogy közöttük egyetlen téma soha nem kerül szóba, s ez a politika.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×