eur:
401.21
usd:
365.65
bux:
73411.75
2024. október 7. hétfő Amália

Vona: A Jobbik megvetette a lábát a magyar közéletben

A Jobbik véglegesen megvetette a lábát a hazai közéletben - mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke. A politikus köszönetet mondott a választóknak, akik elmentek szavazni és gratulált a jobbikos képviselőknek, akik mandátumot szereztek a helyhatóságokban.

A pártelnök azt mondta: hatalmas lépést tett ezzel a párt, mert több száz jobbikos lesz ott az önkormányzatokban az ország különböző pontjain.

Vona Gábor Tiszavasvárinak külön gratulált, ahol nem csak polgármestert, hanem a közgyűlés többségét is a Jobbik adja a következő négy évben.

A pártelnök kiemelte: a mai nap fő üzenete, hogy a Jobbik megkérdőjelezhetetlen és megkerülhetetlen politikai erővé vált, amellyel mindenkinek számolnia kell, majd a párt megválasztott képviselőit arra kérte, úgy vigyázzanak a választók bizalmára, mint a szemük fényére.

Vona Gábor három prioritást: az elszámoltatást és a korrupció felszámolását, a munkahelyteremtést és a közbiztonság javítását határozta meg a jobbikos képviselők számára, amelyekért a következő négy évben dolgozniuk kell.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×