eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Balogh András politikusként folytatja?

Balogh András szerdán egyeztet az MSZP vezetőivel és várhatóan dönt is arról, hogy politikusnak áll-e.

Az MSZP államfőjelöltje kedden az MTI-nek elmondta: sok pártszervezettől kapott felkérést, de még nem döntött.

Balogh András úgy fogalmazott: több dolgot is meg kell fontolnia ez ügyben. Egyrészt - mint mondta - nem "botcsinálta" egyetemi tanár, hanem szereti a szakmáját gyakorolni, másrészt viszont szívesen képviselné azt az értékrendet, amely "most nem túl domináns", ráadásul szerinte nem szép dolog akkor elhagyni egy hajót, ha az nem éppen duzzadó vitorlákkal halad.

Hozzátette: abban sem biztos, hogy tényleg szüksége van-e rá az MSZP-nek, hiszen fél évtizeden keresztül nem volt itthon, "a dzsungelek mélyén élt".

Jelezte: azt is át kell gondolni, milyen formában, milyen funkcióban, szervezeten beül vagy kívül tudná esetleg segíteni az MSZP-t, amelynek egyébként tagja.

Az Országgyűlés kedden köztársasági elnöknek választotta Schmitt Pált, a Fidesz-KDNP jelöltjét. A titkos szavazáson 263-an támogatták szavazatukkal a házelnököt, Balogh András nagykövetre, a szocialisták köztársaságielnök-jelöltjére 59 szavazat érkezett.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×