eur:
396.78
usd:
355.53
bux:
74510.83
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

A Fidesz május 20-án már döntene javaslatai egy részéről

Már május 20-án dönteni szeretne a Fidesz az általa benyújtott törvényjavaslatok egy részéről.

Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője az Országgyűlés alakuló üléséről szóló kedd délutáni egyeztetés után újságíróknak kifejtette: május 14-én, pénteken a parlament megkezdheti a munkáját, felállnak a bizottságok, megválasztják az Országgyűlés tisztségviselőit és a bizottsági vezetőket is.

Ezeknek a bizottságoknak már péntek este dönteniük kell azoknak a törvényjavaslatoknak az általános vitára való alkalmasságáról, amelyeket az alakuló ülés alkalmából beterjeszt a Fidesz-KDNP - mondta Lázár János.

Közölte: a Fidesz május 17-re, 18-ra és 20-ra kezdeményez a jövő héten ülésnapokat. Általános és részletes vitára bocsátanak majd több indítványt, és szándékaik szerint május 20-án már dönteni is szeretnének a javaslatok egy részéről.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). Az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×