eur:
390.69
usd:
364
bux:
68302.21
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

A Fidesz 1,7 millió ajánlószelvénynél tart

Már 1,7 millió ajánlószelvény van a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjeinek birtokában - közölte Nyitrai Zsolt keddi sajtótájékoztatóján. Bejelentette azt ist, hogy a Fidesz-KDNP az Erzsébet híd pesti hídfőjénél tartja kampánynyitó nagygyűlését március 15-én délután.

Már 1,7 millió ajánlószelvény van a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjeinek birtokában - közölte Nyitrai Zsolt. A Fidesz operatív igazgatója emlékeztetett: a cél a kétmillió ajánlószelvény. A cédulák gyűjtése folytatódik - tette hozzá.

Bejelentette azt is, hogy a Fidesz-KDNP az Erzsébet híd pesti hídfőjénél tartja kampánynyitó nagygyűlését a március 15-én délután.

A rendezvény - amelyen beszédet mond majd Orbán Viktor Fidesz-elnök is - külsőségeiben visszafogott, alacsony költségvetésű lesz - tette hozzá.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×