eur:
393.5
usd:
364.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Századvég: stabilan őrzi vezető helyét a Fidesz

A Századvég Alapítvány legújabb felmérése szerint stabilan őrzi vezető helyét a pártok népszerűségi listáján a Fidesz. A legnagyobb ellenzéki párt a biztos szavazó pártválasztók körében 59 százalékos támogatottsággal rendelkezik, míg az MSZP 23 százalékos eredményt érne el, ha most lennének a választások.

A felmérés szerint a harmadik legerősebb politikai erő továbbra is a 10 százalékos támogatottságú Jobbik, az MDF-re a biztos szavazók 4, az LMP-re 2, az SZDSZ-re pedig 1 százaléka voksolna.

A válaszadók 34 százaléka Orbán Viktort, a Fidesz elnökét választaná miniszterelnöknek, míg a szocialista Mesterházy Attilát 13, az MDF jelöltjét, Bokros Lajost pedig 12 százalékuk látná szívesen a kormányfői székben. Vona Gábor, a Jobbik jelöltjének miniszterelnökségét a megkérdezettek 4 százaléka támogatja.

A reprezentatív felmérés január 4. és 10. között, 1000 ember megkérdezésével készült.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×