eur:
391.93
usd:
359.33
bux:
72253.66
2024. július 13. szombat Jenő

Már egyórás várakozás is kialakulhat Röszkénél

Egyelőre nincs torlódás, de délelőtt már egyórás várakozás is kialakulhat a röszkei határátkelőhely belépő oldalán az ünnepek után Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az InfoRádióban elmondta: az ortodox karácsony miatt a jövő hét második felében ennél nagyobb torlódás is lehet.

Pál János azt tanácsolta, hogy az autósok válasszák inkább a tompai határátkelőhelyet, a magyar és a szerb állampolgárok pedig 8 és 16 óra között a tiszaszigeti átkelő felé is kerülhetnek.

Hanganyag: Hegedûs Zsuzsa

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Otthonfelújítás: látványberuházásokra költene a többség

Otthonfelújítás: látványberuházásokra költene a többség

Az ingatlantulajdonosok 52 százaléka mutat érdeklődést az energiahatékonyság növelését célzó állami lakásfelújítási konstrukció iránt – egyebek mellett ez derült ki az OTP Otthon és az OTP Bank megbízásából készített, 1000 fős kutatásból.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Megjelent az optimizmus az ingatlanpiacon, aztán jött az igazi feketeleves

Megjelent az optimizmus az ingatlanpiacon, aztán jött az igazi feketeleves

A két évvel korábban elindult lavina után még 2010 végén sem tudott talpra állni a hazai ingatlanpiac. A banki finanszírozás továbbra is nagyon nehézkes volt, ami a fejlesztők lehetőségeit is erősen korlátozta, de halvány optimizmusra adott okot, hogy legalább elkezdtek beszélgetni a jövőbeli fejlesztésekről. Emellett szintén pozitívum volt, hogy a korábbi visszaesés után a világ legtöbb gazdaságának zsugorodása megállt. Hogy milyenek voltak az akkori ingatlanpiaci kilátások, arról a 2010-es Property Investment Forum konferencián beszéltek a szakértők.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×