eur:
402.09
usd:
366.04
bux:
74032.43
2024. október 8. kedd Koppány

Módosított MÁV-menetrend a nemzeti ünnepen

Az október 23-i nemzeti ünnep miatt módosított menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok október 22. és október 24. között.

Október 22-én, csütörtökön a pénteki menetrend szerint járnak a vonatok, október 23-án, pénteken és október 24-én, szombaton az ünnepnapi menetrend lesz érvényben. Október 25-től a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok - közölte a MÁV-Start Zrt.

Mindenszentek ünnepén, november 1-jén vasárnap nem lesz változás a menetrendben, a vasárnapra érvényes közlekedési rendnek megfelelően járnak majd a személyszállító vonatok.

Az ünnepek ideje alatt a növekvő utasforgalmi igények kiszolgálása érdekében a vasúttársaság a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon - az igényekhez és lehetőségekhez igazítva - a vonatok szerelvényeit megerősítve, több járművel közlekedteti a kényelmesebb utazás érdekében.

A MÁV az eddigi tapasztalatok alapján javasolja kedves utasainak a menet- és helyjegyek elővételi megváltását, vagy az internetes jegyértékesítés igénybevételét a www.mav-start.hu honlapon keresztül, a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.08. kedd, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×