eur:
388.94
usd:
363.4
bux:
68124.38
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Több tonnás esztergapad zuhant egy férfira Székesfehérváron

A helyszínen meghalt az a 27 éves férfi, akire rázuhant egy több tonnás esztergapad Székesfehérvár kisfaludi városrészében vasárnap kora délután - közölték a mentésben részt vevő szervezetek munkatársai az MTI-vel.

Rázuhant egy férfira egy esztergapad Székesfehérvár-Kisfaludon, a helyszínre a székesfehérvári tűzoltók és a mentők indultak el - közölte Szén Zoltán polgári védelmi őrnagy, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes tisztje az MTI-vel.

Egy családi ház hátsó műhelyében, egy mintegy 12 négyzetméter alapterületű helyiségben borult rá a több tonnás vasesztergapad a férfira - mondta el a helyszínről Bisztricz Anett, a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője. Közlése szerint a férfi a munkagép alá szorult.

Hozzátette: a fehérvári tűzoltóknak feszítővágókkal, feszítőhengerrel, emelőpárnákkal és különböző méretű faékekkel sikerült megemelniük és megtámasztaniuk a munkagépet, s így ki tudták emelni a beszorult férfit.

"A helyszínen egy mentőautó és egy rohamkocsi személyzete tevékenykedett" - mondta el Szíjj Péter, az Országos Mentőszolgálat Fejér megyei mentésirányítója.

Szavai szerint a kimentés után "a helyszínen dolgozó mentők már csak a húszas éveiben járó fiatalember halálának beálltát tudták megállapítani".

Németh-Kész Mónika rendőr százados, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a 27 éves kisfaludi férfi halálának körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×