eur:
388.49
usd:
360.52
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Koncz Gábor fáradtnak, összetörtnek látta Bujtor Istvánt

Stabil az állapota, de nincs még túl az életveszélyen Bujtor István színművész. A veszprémi színház szóvivője az InfoRádiónak elmondta: Bujtor István szervezetében súlyos fertőzés miatt légzési elégtelenség lépett fel és a vérkeringése összeomlott. Az intézményigazgató pénteken lett rosszul, ezután került kórházba.

Péntek óta kezelik a veszprémi kórházban Bujtor István színművészt. A veszprémi színházigazgató állapotát stabilizálták, de még nincs túl az életveszélyen - mondta az InfoRádióban Varga Róbert, a veszprémi Petőfi Színház szóvivője, aki a család kérésére meglehetősen szűkszavú volt.

"Bujtor István szervezetében súlyos fertőzés miatt légzési elégtelenség lépett fel és a vérkeringése összeomlott. Állapota stabil, de nincs túl az életveszélyen" - mondta Varga Róbert.

A Blikknek nyilatkozó Koncz Gábor két hete találkozott a művésszel, akivel korábban több filmben is együtt szerepelt. A lapnak azt mondta, Bujtor István ugyan nem panaszkodott neki, de látszott rajta, hogy nagyon fáradt, összetört, nem a régi.

Kóbor János gimnazista kora óta ismeri Bujtor Istvánt, akivel rendszeresen vitorláztak együtt. Õ is nemrég beszélt a színművésszel, akiből állítása szerint nem sugárzott a lelkesedés, az erő. Kedvetlen volt, ezért aggódott miatta.

Egyes sajtóhírek szerint újra kellett éleszteni, most pedig kómában van. A 67 éves színidirektor helyettesítése végett a teátrumot fenntartó Veszprém Megyei Közgyűlés módosította a Petőfi Színház szervezeti és működési szabályzatát, így Bujtor István távollétében ezentúl nemcsak az ügyvezető igazgató, hanem a gazdasági csoportvezető is teljes jogkörrel eljárhat.

Hanganyag: Gál Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×