INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Megfenyegették a pécsi MDF elnökét

InfoRádió / MTI
Telefonos fenyegetéseket kap hetek óta Füredi Péter, a pécsi MDF elnöke és önkormányzati képviselője, aki zaklatás miatt már feljelentést is tett a napokban a rendőrségen.

Füredi Péter pénteki sajtótájékoztatón azt mondta: az elmúlt hetekben önkormányzati telefonján ismeretlenek rendszeresen zaklatják. Az utóbbi napokban pedig már - mint felidézte - a "kicsinálunk és félrerakunk" megjegyzésekkel is illették az MDF pécsi elnökét.

"Komoly érdekköröket sért, hogy egyes ügyek nyilvánosságra kerültek, illetve feszegetjük a témákat" - jegyezte meg az ügy kapcsán Füredi Péter, utalva arra, hogy a legutóbbi közgyűlés óta szaporodtak meg az őt zaklató telefonok.

Arra a kérésre, hogy konkrétan mi miatt támadhatják, a politikus azt mondta: a város és a helyi hőerőmű között nemrégiben létrejött szerződést mindig is kritizálta a pécsi MDF, s ennek az ellenérzésüknek mostanság még inkább hangot adtak. "Egy több milliárdos beruházás forog kockán, nyilván ez sok mindenkinek fájhat" - tette hozzá. Megjegyezte: mindemellett számos olyan ügy van, amit megpiszkáltak, s nyilván sokaknak ez sem tetszik.

A címlapról ajánljuk