eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A Magyar Turizmus márka Superbrands 2009 címet kapott

A nemzetközileg elismert Superbrands Program 2009-ben Superbrands díjjal tüntette ki a Magyar Turizmus márkát.

A Magyar Turizmus Zrt. (MT) vezetősége csütörtökön vette át a Superbrands elismerő oklevelet - tájékoztatta az MT közleményben az MTI-t.

A Magyar Turizmus különleges brand a többi díjazotthoz képest, a cím elnyerése ugyanis nemcsak a - magyarországi turizmust teljes körűen és versenysemleges módon képviselő - Magyar Turizmus Zrt. munkájának az elismerését jelenti, hanem a magyar turisztikai szolgáltatókét is - mutat rá a közlemény. Tevékenységük eredményeként a belföldi turizmus presztízse az elmúlt időszakban megerősödött, a belföldi üdülés széles körben elfogadottá ismertté és kedveltté vált.

A Magyar Turizmus Zrt. az Önkormányzati Minisztérium tulajdonában lévő és irányítása alatt álló - nemzeti szintű turisztikai marketingért felelős szervezet, egyfajta katalizátorként működik a márkaépítés területén. A belföldi turisztikai kínálat népszerűsítésében továbbá nagy szerepe van a mintegy 150 irodából álló országos Tourinform-hálózatnak, amely a Magyar Turizmus Zrt. szakmai felügyelete mellett, névhasználati rendszerben működik, valamint az MT Zrt. által üzemeltetett 24 órás turisztikai információszolgálatnak, a Contact Centernek is.

A Superbrands a világ legjelentősebb márkaépítési és díjazási rendszere, amely 82 országban azonos ismérvek alapján értékeli és díjazza a vezető márkákat. A címmel minden esetben hosszú távú és tudatos márkaépítési tevékenységet jutalmaznak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×