eur:
386.38
usd:
355.17
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Ingatlanközvetítőknél is kérhet segítséget a lakásmaffia áldozata

A Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete (MIÉSZ) tagjai irodájában is kérhetnek segítséget a jövőben a lakásmaffia áldozatai, a Sors-társak Egyesülettel kötött szerződés értelmében - mondta el Békési Béla elnök az MTI-nek.

A MIÉSZ legutóbbi közgyűlésén aláírt szerződés szerint: ha egy MIÉSZ-tag irodájában valaki segítséget kér a maffia ellen, ki kell töltenie egy adatlapot, amelyet az ingatlanos továbbít az egyesülethez. Így hamarabb jön létre a közvetlen kapcsolat a segítségre szoruló és az azt nyújtó között.

A közgyűlésen döntöttek arról is, hogy azonosító kártyát bocsát ki tagjainak a MIÉSZ. A dombornyomott, fényképet és hologrammot, valamint egyedi azonosító számot is tartalmazó kártya az ügyfelek bizalmát növeli. A 150 fős tagság mellett azok is kaphatnak ilyen kártyát, akik bejelentkeznek a MIÉSZ nyilvántartásába.

A MIÉSZ a szakmai ügyekben együtt tevékenykedik a másik nagy szervezettel, az Ingatlanosok Magyarországi Egyesületével.

Címlapról ajánljuk

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×