eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed

Gyurcsány Szekeresről: "Gyenge emberi minőségű"

Gyurcsány Ferenc élesen kritizálta Szekeres Imre elnökhelyettest, akit "gyenge emberi minőségűnek" nevezett az MSZP megyei elnökeinek és tisztségviselőinek keddi tanácskozásán.

Gyurcsány Ferenc élesen kritizálta Szekeres Imre elnökhelyettest, akit "gyenge emberi minőségűnek" nevezett az MSZP megyei elnökeinek és tisztségviselőinek keddi tanácskozásán - olvasható a Népszabadság Online és a Hírszerző beszámolójában.

Évek óta elfojtott vitákat, személyi ellentéteket hozott felszínre a szocialisták megyei elnökeinek és tisztségviselőinek tanácskozása - írta a Népszabadság Online. Értesülésük szerint a távozó miniszterelnök a megbeszélésen meglepően éles kritikát fogalmazott meg az utódlásra esélyes Szekeres Imrével szemben. Gyurcsány közölte: nem szeretné, ha Szekeres lenne MSZP vezetője, mert emberi minősége erre nem teszi alkalmassá.

A miniszterelnök azzal vádolta meg a honvédelmi minisztert, hogy régóta áskálódik és szervezkedik ellene, a kormányfő-jelölési folyamatban több ízben szembe ment vele. Szekeres Imre kikérte magának az elhangzottakat, megjegyezte: a maga részéről Gyurcsányt "jó emberi minőségűnek" tartja, de kéri, hagyjon fel ezzel a stílussal és viselkedéssel.

Úgy tudni, Lamperth Mónika közölte: Szekerest "kicsit ugyan körülményesnek és óvatosnak, de jó minőségű embernek" ismeri, Gyurcsányt pedig arra kérte, hogy ne akarja egyedül meghatározni, hogy ki vezetheti az MSZP-t.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 31. 22:10
×
×
×
×