eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Nem herointól lettek rosszul a keceli diszkóban

Az elvégzett vizsgálatok szerint nem heroin okozta a keceli diszkóban szombaton eszméletét vesztő öt fiatal rosszullétét, de mindannyian kábítószert fogyasztottak; vasárnap egy fiatal elhagyhatta a kórházat, kettő délután hazamehet - közölte a rendőrség.

Kizárható, hogy összefüggés lenne az elmúlt napokban, Budapesten és Miskolcon halállal végződött kábítószer-fogyasztás és a keceli eset között - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A kórházba került fiatalok mindegyike fogyasztott kábítószert, de különféle szereket - úgynevezett parti -, vagy diszkódrogot - mutattak ki az eddig elvégzett vizsgálatok - fűzte hozzá a szóvivő.

Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy beszámolt arról, hogy két fiatalt már sikerült a kórházban kihallgatni, de vallomásukat a nyomozás érdekében egyelőre nem hozzák nyilvánosságra.

A kiskunhalasi kórházba szállított két fiatal közül az egyik elhagyhatta a kórházat, miként a mentő helikopterrel Budapestre szállított két fiatal is délután távozik a kórházból.

A Bács-Kiskun megyei Kecelen, egy diszkóban szombaton találtak az öt eszméletlen fiatalra, mindannyiuknál életmentő beavatkozást kellett végezni. Az ügyben felmerült a kábítószer-túladagolás lehetősége.

Mindegyik fiatalt inkubálni kellett, hármójukat pedig mesterségesen kellett lélegeztetni. Két fiatalt mentőhelikopter szállított Budapestre, míg három fiatalt mentővel Kalocsára és Kiskunhalasra szállítottak.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×