eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Már csak két órát kell várni Röszkénél

Kétórásra csökkent a röszkei határátkelőhely belépő oldalán a szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő török és szerb vendégmunkások miatt kialakult sor, Nagylakon azonban már két órát kell várniuk a Romániába igyekvőknek a kilépésre.

Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt tanácsolta a Romániába utazóknak, hogy a gyorsabb határátlépés érdekében válasszák a kiszombori vagy a battonyai átkelőt.

Mivel a tiszaszigeti átkelőnél is egyórás várakozás alakult ki a belépő oldalon a Szerbiából Magyarországra tartóknak inkább a tompai átkelőt érdemes igénybe venniük - mondta az alezredes.

Torlódás Hegyeshalomnál

Három kilométeres kocsisor torlódott fel vasárnap reggel Hegyeshalomnál a belépő oldalon. A határ közvetlen közelében zajló burkolat felújítás miatt egy pályatestre szűkül a forgalom - közölte Kocsis Tünde alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Jelentősen lassítja a közlekedést, hogy az érintett pályaszakaszon mindkét in irányítja a forrányú közlekedést a jobboldali pályára terelték, a rendőrség a helyszínegalmat, s a lehetőségekhez képest igyekszik lazítani a torlódást - mondta Kocsis Tünde.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×