eur:
400.05
usd:
362.13
bux:
73059.71
2024. október 2. szerda Petra

Jövő nyáron átadják az M0-ás autópálya északi hídját

Jövő év nyarán átadhatják az M0-s autópálya északi hídját - jelentette ki az InfoRádiónak a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. elnök-vezérigazgatója. Reményik Kálmán szerint az északi és nyugati szakaszon elegendő a 2-szer 2 sáv, de délen szükséges ennek 2- szer 3 sávra bővítése. Hozzátette: ezt a beruházást jövőre elkezdik, és várhatóan 2011-2013-ra fejezik be.

Az M0 északi hídját a nyáron átadják, a forgalomba helyezés azonban bizonytalan, kérdés, hogy a Szentendrei sziget és Szigetmonostor közötti kis híd mikorra készül el - mondta el az InfoRádiónak Reményik Kálmán.

Így az M0 északi szektora eléri a budai oldalt, a 11-es út csatlakozását, a következő, igen nehéz és nagy feladat pedig a 11-es és a 10-es út közötti, mintegy nyolc kilométeres szakasz megépítése lesz - tette hozzá a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A forgalmi felmérések azt mutatják, hogy a déli szakaszon szükséges a kétszer 3 sáv, az északin és a nyugatin azonban elegendő a kétszer 2 sáv - vélekedett Reményik Kálmán.

Hanganyag: Hegedûs Zsuzsa

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Izraeli válaszcsapástól tart Irán - számba vettük a lehetőségeket

A zsidó államra mért tömeges rakétacsapás nem maradhat válasz nélkül - közölte Benjamin Netanjahu. Katonai elemzők most azt találgatják, vajon konkrétan mire gondolhatott az izraeli kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×