eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

Feloldották a pályazárat az M1-es autópályán

Feloldották a pályazárat az M1-es autópálya Budapesthez közeli részén, ahol reggel egy kamion keresztbefordult az úton - közölte a Rendvédelmi Biztonsági Szolgálat szóvivője.

Gálik Viktória elmondta, az autópálya 22-es kilométerköve előtt, a Hegyeshalom felé vezető sávban történt baleset miatt mintegy hétkilométeres kocsisor alakult ki.

A szóvivő korábban azt közölte: nem sokkal hét óra után a Hegyeshalaom felé vezető oldalon, a szélső sávban haladó szerb kamion nekiment a forgalomirányító jeleket festő munkások teherautójának, majd a karambol után keresztbe fordult az útpályán. A balesetben nem sérült meg senki.

Címlapról ajánljuk

Óránként 8 centi emelkedés - Így áll a Duna vasárnap délelőtt

Naponta egy métert emelkedik a Duna vízszintje, már most 4 méter fölött jár, a rekord 891 centi, a tetőzést pedig a hét második felére várják. A rakpartokat most felejtsük el, de a Margitsziget szerelmesei is kezdhetik áttervezni a hetet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Most érdemes kriptóba tenni a pénzünket?

Most érdemes kriptóba tenni a pénzünket?

A bitcoin mellett az altcoinok piacán is kivárást láthattunk az előző hetekben a tőzsdéken, mivel a befektetők továbbra is az amerikai elnökválasztással kapcsolatos eseményekre figyelnek. Ahogy azonban közeledünk a novemberi választáshoz, úgy válik egyre fontosabbá pozícionálni magukat a piaci szereplőknek a lehetséges kimenetelekre. A bitcoin kapcsán már láthattunk az utóbbi napokban 80 ezer és bőven 100 ezer dollár feletti célárakat is, van azonban egy másik token is, amely nagy rali előtt állhat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×