eur:
389.63
usd:
363.15
bux:
68130.39
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Rendőrautóval vitték el, majd megerőszakolták

A napokban megerőszakolt lány jogi képviselője szerint nagy a valószínűsége annak, hogy rendőrök hajtották végre a bűncselekményt ügyfele ellen. Az eset május 4-én, Budapesten történt.

A 21 éves lányt a hajnali órákban öt férfi igazoltatta. Pénzt is kértek tőle, majd azt mondták neki, hogy mivel szerintük alkoholt vagy kábítószert fogyasztott, be kell vinniük az őrsre. Korábban azonban nem szondáztatták meg - mondta a sértett jogi képviselője.

Miután azonban a lány beszállt az egyik autóba, egy számára ismeretlen helyre vitték, ahol az öt férfi közül kettő megerőszakolta - közölte Tuza Péter, aki szerint számos jel mutat arra, hogy az elkövetők valóban rendőrök voltak.

Például az, hogy két, megkülönböztetett jelzéssel ellátott járművel voltak, amelyek pont úgy néztek ki, mint egy rendőrautó. További részleteket azonban az ügyvéd a nyomozásra tekintettel nem árult el.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×