eur:
396.87
usd:
359.31
bux:
71741.47
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Lopott egy rendőr a Széna téri túszejtés helyszínén

A katonai ügyészség nyomoz egy rendőr ellen, aki pénzt lopott a Széna téri túszejtés helyszínén - közölte a Budapesti Katonai Ügyészség szóvivője.

Ács Tibor az esetről csak annyit kívánt elmondani, hogy csütörtökön gyanúsították meg a rendőrt azért, mert pénzt tulajdonított el a túszejtés helyszínén.

A katonai ügyészség nyomoz egy rendőr ellen, aki pénzt lopott a Széna téri túszejtés helyszínén - közölte a Budapesti Katonai Ügyészség szóvivője.

A rendőr az akciót követően kiegészítő feladatot látott el a helyszínen. A Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője azt monda: a férfi méltatlanná vált a beosztására és arra, hogy rendőr legyen, ezért az állományilletékes parancsnok azonnali hatállyal elbocsátotta.
A rendőrrel szemben a büntetőeljárást a Budapesti Katonai Ügyészség folytatja le - tette hozzá Jármy Tibor.

Egyes sajtóhírek szerint több százezer forintot vitt el a bankból a II. kerületi kapitányság állományába tartozó rendőrtiszt, akit a bankfiók biztonsági kamerája buktatott le.

Május 4-én egy férfi ki akarta rabolni a Széna téri OTP-fiókot, mivel azonban a rendőrök megjelentek a helyszínen, túszokat szedett. Ötmillió forintot és szabad eltávozást követelt, a kommandósok a pénzátadás közben csaptak le rá. Hatszor lőttek rá a túszejtőre, aki belehalt sérüléseibe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 08:32
×
×
×
×