eur:
393.86
usd:
364.86
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Még mindig érkeznek bejelentések a tűzoltókhoz

A vasárnap esti vihar miatt kedd reggelig nagyjából háromszáz helyszínre vonultak ki a tűzoltók, és még mindig mintegy négyszáz helyszínen kell kárelhárítást végezniük. Szabó Zoltán, a Fővárosi Tűzoltóság bevetés-irányítási osztályának vezetője szerint 110 emberrel és 25 kocsival szinte folyamatosan dolgoznak.

Kedden reggel 5 óráig 293 helyszínen végeztek kárelhárítást a fővárosi tűzoltók, és még 372 eset várt rájuk. Továbbra is folyamatosan érkeznek azonban az újabb és újabb bejelentések - mondta az InfoRádióban a Fővárosi Tűzoltóság bevetés-irányítási osztályának vezetője.

Szabó Zoltán hozzátette: az esetek 95 százalékában kidőlt fákhoz hívják ki a tűzoltókat, míg a maradék 5 százalékban megrongált lakóépületeknél, tetőszerkezeteken, illetve magasban lógó tárgyaknál kell kárelhárítást végezniük.

A Fővárosi Tűzoltóság jelenleg 110 fővel és mintegy 25 gépjárművel szinte folyamatosan, még éjszaka is végzi a kárelhárítást - hangsúlyozta Szabó Zoltán.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×