eur:
395.16
usd:
365.12
bux:
73475.88
2024. július 31. szerda Oszkár

A Balaton olcsóbb, mint gondolná

Bár sokan drágállják a Balatont, árai a bolgár és a török tengerpart áraihoz hasonlók. Horvátország drágább, főleg a szálláshelyek kerülnek többe, mint Magyarország.

A Magyar Turizmus Zrt. Európa legnépszerűbb üdülőhelyeit vizsgálta, a szálláshelyek, az éttermek és más étkezési lehetőségek árait összehasonlítva.

Ebből kiderül, hogy Magyarország, és azon belül is a Balaton, az olcsóbb helyek közé tartozik - mondta el az InfoRádióban a zrt. kutatási igazgatója.

A szolgáltatás színvonala viszont nem marad el jelentősen Európa legjelentősebb tengerpartjainak kínálatától - mondta Kiss Kornélia.

Elmondta azt is, hogy külföldről továbbra is Németországból érkezik a legtöbb turista a tóhoz, de szép számmal jönnek osztrákok és dánok is.

Mellettük a belföldi turisták is egyre nagyobb számban keresik fel a Balatont.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Sós Csaba Milák Kristóf úszásáról: "Olyan ez az egész, mint a cirkuszban. Az ember látja, és nem akarja elhinni"

"Ahová Milák Kristóf odaáll, nyer" - foglalta össze röviden a nyilvánosság számára nehezen megfejthető rejtélyt Sós Csaba úszókapitány. Állítja, 60 éve van az úszósportban, de ilyet még nem látott, mint ami most történik, és amire szerda este fél 9 után sor került - a 200 m pillangó döntőjében. Németh Nándor esti döntőjéről is szólt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×