eur:
394.12
usd:
364.9
bux:
65498.37
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Beépítenék a cascot az autótörlesztésbe

Harcot hirdetett több hazai lízingcég is a "no casco" ellen, ugyanis annyira elszaporodtak a casco nélküli autóvásárlások, hogy az már nagy kockázatot hordoz a finanszírozóknak.

A szereplők a beépített cascóban látják a megoldást, azaz az autótulajdonosnak nem kell külön cascót kötnie a finanszírozott autóra, a biztosítási díjakat a havi törlesztőrészletekkel egyben fizetik meg.

Az újautó-vásárlásoknál 10-40 százalék körül mozog a casco nélkül vásárolt autók aránya, míg a használtaknál ez 50-70 százalék.

A kombinált termékek kedvezőbb cascodíjtételekkel párosulnak. A termék azon az elven működik, hogy az autótulajdonosnak nem kell külön casco biztosítást kötnie a finanszírozott gépjárműre, mivel a biztosítási díjat a havi törlesztőrészletekkel egyben fizeti meg a finanszírozás futamidejének végéig.

A casco költsége egyes lízingcégeknél a magasabb THM-ben (teljes hiteldíj mutatóban) jelentkezik, másutt a THM-et nem érinti, hanem a hitel összegét növeli. A kombinált termékek kedvezőbb cascodíjakkal párosulnak, az érdeklődőnek arra nem árt felkészülnie, hogy a piaci szereplők csupán 1-3 biztosítóval kötnek szerződést.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×