eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A MIÉP elnöke a "nemzetközi zsidóság parancsáról"

A MIÉP elnöke szerint "a nemzetközi zsidóság parancsa" pártja "kiszorítása" a Fidesz számára.

Csurka István ezt azzal a megjegyzéssel egészítette ki, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Izraelből hazatérve a Likudot nevezte a Fidesz testvérpártjának.

Szerinte a MIÉP-ellenesség oka a Fidesz részéről az, hogy fel akarja számolni "a kemény nemzeti magot" és meg akarja szerezni szavazóit.

Az MSZP dolga az, hogy kordában tartsa a proletárokat, a szerencsétlen sorsú, többnyire idős embereket, akik mindig irtóztak az önállóságtól. A Fidesznek a nemzeti középosztályt, valamint a gondolkodókat, a kezdeményező embereket kell kordában tartania, hogy ne foghassanak kezet a proletárokkal, és a nemzet mindkét része birkaként tűrje a globalizáció, New York és Tel-Aviv hatalmasainak parancsait, hogy adja át főleg földjét, életterét a betelepülőknek - jelentette ki Csurka István.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×