eur:
395.66
usd:
372.12
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Orbán: mindenki menjen el!

A hétvégi nagygyűléseken való részvételre buzdított a Fidesz elnöke. Orbán Viktor szerint senkinek sem kell félnie. Az ellenzéki politikus felszólította a rendőrséget, hogy garantálja a résztvevők biztonságát.

Orbán Viktor a Parlament főbejárata előtt, felesége és három gyermeke társaságában azt mondta: nem engedik meg senkinek, hogy Magyarországot megfélemlítse, ha valaki mégis megpróbálkozik ezzel, azt a törvény elé elé állítják.

A Fidesz miniszterelnök-jelöltje hangsúlyozta: senkinek sem kell félnie, ezért arra kéri Magyarország polgárait, hogy a hétvégén bátran vegyenek részt a közéleti eseményeken.

A Fidesz elnöke közölte: elvárják a rendőrségtől, hogy minden nyilvános rendezvényen garantálja a résztvevők biztonságát, és elvárják a kormánytól, hogy legyen megfontolt, és ötletek helyett hozzon határozott döntéseket, ugyanakkor semmilyen esetben se korlátozza a magyar állampolgárok szabadságjogait.

Orbán Viktor arra kért mindenkit, hogy családját is bátran hozza el a rendezvényekre.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×