eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Kövér: csak vaklárma volt a terrorfenyegetés?

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnöke megkérdőjelezi a terrorfenyegetettségről szóló információkat. A testület pénteken meghallgatta az országos rendőrfőkapitányt, de Kövér László szerint továbbra sem derült ki, hogy kiket, hol és mikor fenyeget egy esetleges robbantás veszélye.

Kövér László azt mondta: az ülés nem vezetett eredményre, mert az egyoldalú, azaz a miniszterelnök által bejelentett információkat nem erősítette meg a rendőrfőkapitány.

Kövér László kifogásolta, hogy az eseményekről nem értesítették a szlovák rendőröket, és az országos rendőrfőkapitány is csak öt napos késéssel kapott információkat a fenyegető levélről.

A bizottság elnöke szerint a nemzetbiztonságnak is nagyobb figyelemmel kellene kezelnie a kérdést. Kövér László kijelentette: bízik abban, hogy a hír csak vaklárma volt.

A fenyegetésekkel továbbra is három embert hoznak összefüggésbe.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Balla Eszter: a Kaszás Attila-díj a közösségformáló munkámat is elismeri

Balla Eszter: a Kaszás Attila-díj a közösségformáló munkámat is elismeri

Váratlanul érte és nagy megtiszteltetésként éli meg, hogy a Kaszás Attila-díj idei elismertje lehet - mondta az InfoRádiónak Balla Eszter. A színművész a jó hangulatú közösségi létezés fontosságáról is beszélt, mert szerinte ez szorosan hozzátartozik a 2007-ben elhunyt színészről elnevezett díj szellemiségéhez.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×